Elfogták a mississippi rendőrgyilkosság gyanúsítottjait

külföld
2015 május 11., 05:35
comments 21

Egy 29 éves férfit és egy 22 éves nőt gyanúsítanak a két mississippi rendőr meggyilkolásával.

A 34 éves Benjamin Dean és társa, a 25 éves újonc, Liquori Tate szombat este rutinellenőrzésre állítottak meg egy Cadillacet Hattiesburgben. A kocsiból, amiben legalább ketten utaztak, rájuk lőttek, majd a rendőrök kocsiját is magukkal víve elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség hajtóvadászatot indított, a lakosság segítségével találták meg az ellopott rendőrautót.

A rendőrség a két gyanúsított mellett elfogták a 29 éves férfi öccsét is, akit bűnsegédlettel gyanúsítanak, illetve a hattiesburgi polgármester szerint még egy negyedik embert is, akit pedig az igazságszolgáltatás akadályozásával.

A rendőrgyilkosok indítéka egyelőre nem ismert, de az kiderült, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi és szintén letartóztatott öccse ellen már többször indítottak eljárást löfegyverrel kapcsolatos bűnügyekben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.