Férfi látott fekete hajú nőt, nő látott világosbarna oldaltáskás (!) férfit

életmód
2015 május 11., 11:20
comments 114

Férfi látott nőt:

Május 5-én kedden hazafelé tartottam a Népligetből távolsági autóbusszal Kecskemétre. A 12:15-ös busz volt, amely tovább halad Szarvas, Orosháza felé. Leghátul ültem és egy gyönyörű szép fekete hajú lány ült kettővel arrébb, de végig zenét hallgatott és az út nagy részén én is. Majd amikor az első megálló következett (Kecskemét-Széchenyiváros) akkor kérdeztem meg tőle, hogy leszáll-e? Mondta, hogy nem, kiengedett és elköszönt. Csak ekkor láttam szemből, hogy mennyire gyönyörű. Majd az ajtóból még visszanéztem kétszer, hiszen nem bírtam ki. Ő is bámult majd elmosolyodott, de ekkor már nem volt mit tenni, le kellett szállnom sajnos. :(

Nő látott férfit:

Megnyerő férfiszemély kerestetik az alábbi paraméterek alapján: 2015. május 11-én reggel 7.20 körüli időben szállt fel a kettes metróra az Astoriánál vagy a Deák Ferenc téren, de inkább a Deákon. Vagy mégis Astoriánál, hacsak nem a Deákon. Ami biztos: a Batthyányin mindketten leszálltunk. A körözött entitás vélhetően fénnyel táplálkozik. Oké, talán mégsem, de tekintete mindenképpen emelkedett szellemiségre utalt. Egyebekben sötétkék pulóvert, fekete nadrágot és cipőt, világos barna oldaltáskát viselt, szép filozófus kezével kapaszkodott, titokzatos szemeivel oldalvást sandított, reményeim szerint rám, és nem a mellettem álló férfira. Emlékeim szerint nagyjából a válláig értem. Ami engem illet, famerdzsekit, bézs felsőt, fekete legginset viseltem, hosszú fekete hajam lobogott szélben, fejemben egy távoli olvasmányemlék hangja üvöltötte: Heatcliff! A Batthyányin még volt egy izgalmas előzés, majd egy reményteljes összenézés a mozgólépcsőn, de aztán SEMMI. Ha esetleg mégis lehetne valami a semmi helyett, az de jó is lenne. Bárcsak. (Sóhaj)

Nevek, címek a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.