Deutsch szerint senki sem akar halálbüntetést

POLITIKA
2015 május 12., 09:10
comments 83

Senki, még a témát bedobó Orbán Viktor sem akarja bevezetni a halálbüntetést, állította az ATV-nek adott interjújában Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. Szerinte Orbán viktor csak azt mondta, hogy "erről a kérdésről lehetne szót váltani, erre mindenki felháborodott, holott senki sem akarja bevezetni a halálbüntetést".

Hogy miért beszélt akkor erről Orbán? Deutsch szerint a miniszterelnök "olyan ember, aki mindig azt mondja, amit gondol". De amúgy életpárti, ahogy Deutsch is. Az egész sztoriról amúgy Deutschnak a melegházasság jutott eszébe, mert szerinte

arról is lehet beszélni, pedig az se lesz soha.

(Via ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.