Megtalálta Habony új londoni cégét az RTL Klub

Egyéb
2015 május 13., 18:21

Orbán Viktor tanácsadója, a már médiamágnásként is próbálkozó vitrinszakértő ex-hasbarúgó ex-koronaőr Danube Business Consulting Ltd. néven alapított céget Angliában. Van ezzel kapcsolatban két érdekes részlet is, ahogy az a kereskedelmi tévé riportjából kiderül:

  • A cég ügyvezetője azt állítja, személyesen nem is ismeri Habonyt. Viszont közben még vagy tucatnyi angol cégben is érdekelt vagy volt érdekelt.
  • Habony felesben tulajdonolja Arthur J. Finkelsteinnel, egy másik Fidesz-közeli tanácsadóval. Finkelstein a negatív politikai kampányolás világszerte elismert guruja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.