Az ukrán „emberi Barbie” beismerte, hogy photoshopol

A Facebookon több mint 1 millió 200 ezer követője van a játékbabát idéző arca és teste miatt ukrán emberi Barbie-ként emlegetett Valeria Lukjanovának.

A nő, akinek állítólag 43 centis a derékbősége, sokan vádolják plasztikai műtétekkel, de egyelőre csak a mellnagyobbítást ismerte be. A nő egyébként azután kezdte el magát kigyúrni, hogy tavaly egy férfi rátámadott, megütötte, és fojtogatta – mostanra viszont azt állítja, hogy aki próbálkozna, meg fogja szívni, mert kiképezte magát (állítása szerint a példaképe egy Medusa nevű amazon).

Sokan arra is gyanakodnak, hogy photoshopolja a képeit, de ezt szintén tagadja, bár a legutóbbi, tavaszi fotósorozatával kapcsolatban azt mondta, hogy a képek minőségén egy kicsit szokott javítani, illetve a színekkel babrál.

A kommentelők egyébként nem ezt állítják, hanem hogy a dereka és az izmai méretét manipulálja, ami tényleg elgondolkodtató az ilyen képek láttán:

Who can tell the good contacts of musical and artistic agents in Latin America, the US and China?

Posted by Valeria Lukyanova on Thursday, February 26, 2015

Ha photoshopol is, a videók alapján a valóság sincs nagyon távol a képeken látottaktól:

(The Moscow Times)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.