Rendőrségi ügy lesz a Paralimpiai Bizottság botrányaiból

bűnügy
2015 május 26., 05:01

Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság rendőrséggel vizsgáltatná ki a szerinte őt lejárató kampány hátterét. Gömörinek hárommilliót adott a Bizottság, hogy kifizesse végtörlesztését, később tízmilliós autóhasználatról és milliós fizetésekről érkeztek hírek. Az elnök tagadja a vádakat, bár a végtörlesztésre valóban kapott összeget, de azt állítólag visszafizette, és nem egymilliót, csak 420 ezret keres.

MPB-Gömöri-Zsolt

Gömöri szerint le akarják járatni, azt is tudja, hogy kicsodák: Nagy Zsigmond, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi igazgatója, Tamás Henriette Brigitta, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkárságának szakértője, Zachár Attila, az MPB erőemelő-szakbizottságának korábbi vezetője és Sas Sándor fekvenyomó parasportoló, akinek edzője Zachár Attila. Gömörinek az összeesküvésre bizonyítéka is van, ezért a rendőrséghez fordul, hogy vizsgálják ki az ügyet. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.