Nem akarnak zsidózó kapust az MTK ultrái

"Csoportunk teljes megdöbbenéssel fogadta ezt a hírt, hiszen Szűcs az utóbbi 15 év legellenszenvesebb játékosa minden MTK szurkoló számára. Több alkalommal provokálta, zsidózta az MTK szurkolókat, arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb riválisunk egyik emblematikus játékosáról van szó" - írják Facebookon az MTK ultrái arra reagálva, hogy csapatuk második számú kapusnak és kapusedzőnek szerződtetiSzűcs Lajost.

Szűcs augsuztusban lesz 42 éves, 9 és fél évig védett Pápán. A klub összeomlott, miután Bíró Péter tulajdonos őrizetben került. De nem a pápai múltja miatt emlegetik az MTK ultrái. A kapus Magyarországon az Újpestben játszott, majd a Fradiban, gyűlölik is emiatt a IV. kerületben.

Az ultrák szerint "a klubvezetés az utóbbi időben több rossz döntést is meghozott, ez azonban minden hibát felülmúló baklövés lenne, bízunk benne, hogy ez csak egy bulvároldal újságírójának agyszüleménye".

"Szűcs Lajos semmilyen formában nem fér össze az MTK szellemiségével, nem méltó a kék-fehér mez viselésére! Kérjük a klubvezetést, hogy véleményünket tiszteletben tartva, ne igazolja le a pápai kapust" - írják az üzenetükben.

Szűcs Lajosról zsidózós videót nem találtunk, de ezt kár lenne kihagyni.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.