A Politico szerint több néppárti képviselő is faképnél hagyta Orbánt Rigában

POLITIKA
2015 május 29., 07:34
comments 188

A rigai EU-s csúcstalálkozón Orbán Viktor nemcsak az őt lepofozó Jean-Claude Junckerrel találkozott, hanem az Európai Néppárt több képviselőjével is. Ez az a jobboldali európai pártcsalád, amelynek a Fidesz is tagja, Orbán még alelnöke is volt a közösségnek. A Politico politikai magazin európai kiadása úgy értesült, hogy Orbán beszéde alatt

több néppárti képviselő is kisétált a teremből.

Az újság szerint azért hagyták faképnél Orbánt, mert a miniszterelnök a szűkebb körű beszélgetésen is ugyanazokat mondta az Oroszországgal fenntartott viszonyról, a bevándorlásról és a liberalizmussal kapcsolatos nézeteiről is. (Az infó a Politico napi hírleveléből van.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.