Itt az új kék-fekete (arany-fehér) ruha!

életmód
2015 június 01., 05:11
comments 103

Az internet népe, ha egyáltalán, még alig tette túl magát a legendás

kék-fekete,

akarom mondani,

arany-fehér,

illetve, miket beszélek,

kék-fekete

ruha kavarta érzelmi viharokon, erre itt az újabb optikai rejtély!

Ennek alanya egy 24 éves lány, Sabrina Abu-Obeid a floridai Melbourne-ből. Nemrég posztolt videójában azt látjuk, hogy a konyhából a fürdőszobába átsétálva

kékesliláról rószaszínűre változik a haja.

Döbbenet!

Igazán nem akarok ünneprontó lenni, és olyan apróságokra felhívni a figyelmet, hogy a konyhában fénycsövek világítanak hideg fénnyel, a fürdőben pedig melegfényű izzók vannak, mert az istennek se rontanám el annak a párszázezer embernek az örömét, akik eddig megnézték a videót. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.