Miért magyarul fenyegeti a bevándorlókat a magyar kormány?

2015 június 2., kedd 19:04
531

Sokakat meglepett, hogy azok a gyalázatos, bevándorló-, menekült- és idegenellenes óriásplakátok, amikből a magyar kormány legalább 333 darabot szór szét hamarosan az országban, magyarul vannak, így akinek szánták őket, akit megszólítanak, feltehetően nem is érti, mi van rájuk írva.

Az egyik plakát tervét az Index szerezte meg, és magukat megnevezni nem akaró kormányzati források a 444-nek elmondták, hogy nem kamu, valóban lesznek ilyen plakátok az utcán.

Kiszivárgott, hogy milyen megdöbbentő plakátok lepik el hamarosan az országot. És ez még nem minden.

Posted by Index.hu on Tuesday, June 2, 2015

De miért nem albánul, arabul, pastuul, vagy legalább angolul dörgöli a kormány a menekültek orra alá hétmérföldes betűkkel, hogy

HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, NEM VEHETED EL A MAGYAROK MUNKÁJÁT?

Azért, mert ez az üzenet a látszat ellenére nem a menekülteknek szól, hanem neked. Ha nem értenéd pontosan, azt üzeni a százmilliókból megnemzetikonzultált, megfogalmazott, megtervezett és kinyomtatott óriásplakát, hogy ha például a hagyományosan idegengyűlölő Jobbik felé kacsintgatnál, mert a Fidesz túl puhának tűnik, megnyugodhatsz: Magyarország a jelenlegi kormány irányítása alatt rendületlenül az aljas idegengyűlölet, a menekültek elleni uszítás, az ismeretlentől való süket és vak elzárkózás országa. Mindehhez a kormány olyan bőkezű, hogy semennyi közpénzt nem sajnál arra, hogy ezt tudassa. Mármint nem a bevándorlókkal, hiszen ők úgysem értik, hanem veled.

Különben is, hogy nézne már ki a Liszt Ferenc repülőtér VIP várójában, hogy

IF YOU COME TO HUNGARY, YOU CAN NOT TAKE HUNGARIANS' JOBS?

Ugye, hogy semmi értelme.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt