Nem árulja el a MOB, hogy mennyi jutalmat kaptak a Paralimpiai Bizottság vezetői

gazdaság
2015 június 05., 12:32
comments 55

Az Átlátszó kérte ki a Magyar Olimpiai Bizottságtól, hogy az elmúlt években mennyi jutalmat fizettek ki az egyre nagyobb botrányba sodródó Paralimpiai Bizottság elnökségi tagjainak. A Paralimpiai Bizottság ugyanis korábban nem volt hajlandó erre a kérdésre választ adni, így pattant tovább a kérdés a MOB-hoz.

A MOB kétoldalas válasza szerint viszont sem az, hogy kik kaptak jutalmat, sem az, hogy mennyi jutalmat kaptak, nem közérdekű, hanem személyes adat. Pedig közpénzekről van szó. És idővel valószínűleg a bíróság is így fog dönteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.