VÍDIAKEMÉNYSÉGET, szigort, határozottságot, durvaságot, extrém brutalitást vár a nép a kormánytól bevándorlóügyben

POLITIKA
2015 június 6., 10:01
comments 564

Sajtótájékoztatót tartott ma Kovács Zoltán kormányszóvivő, ahol elmondta: 400 ezren küldték vissza eddig a bevándorlásról szóló, díjnyertesen manipulatív nemzeti konzultáció kérdőíveit, és többség

KEMÉNYSÉGET

akar, illetve határozottabb fellépést a bevándorlásügyben. A válaszadók 90 százaléka támogatja, hogy szigorúbb legyen a szabályozás a Magyarországra illegálisan érkezőkkel kapcsolatban, mondta a szóvivő. Több mint 90 százalék támogatja a családpolitikai lépések használatát a magyar népességpolitikában.

Innen is látszik, hogy egyszerűen csak jól kell feltenni a kérdéseket.

ovlevel2

A Napi Gazdaság, ahol valahonnan tudták előre, hogy mit fog bejelenteni a szóvivő, így fogalmazott a sajtótájékoztató előtt három órával megjelent cikkében:

„a válaszadók elsöprő többsége ellenzi a gazdasági bevándorlást”.

A közelmúltban a korábbi Magyar Nemzet-főszerkesztő tulajdonába és irányítása alá került újság azt írja, hogy a Fidesz-frakcióban már vizsgálják, hogyan, milyen törvényi és egyéb eszközzel lehetne lezárni Magyarország déli határát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt