Nyerj Audit! Kapj kedvezményt! Használj bankkártyát!

Ha van MasterCard® vagy Maestro® bankkártyád, már mehetsz is regisztrálni ide. Ha nincs, legyen, aztán kattinthatsz, és feltárul előtted Ali Baba barlangja, vagyis, na jó, ha nem is a Kelet összes kincse, de azért nagyon is vonzó árkedvezmény jó pár olyan cuccra, ami szinte biztos, hogy érdekes neked. De csak ilyen cuccokra kapsz ám ajánlatokat, mindenféle uncsi vackokra nem!

Ezt figyeld: mintha mostantól nem kéne végiglapozni a heti akcijóssújságot a postaládából, hogy megtaláld azt az egy tételt, mondjuk egy pöpec kis laptopot kétharmadáron, ami valóban érdekel a leárazott parizerek, nájlonzoknik és kerti hintaágyak között. (Vagy persze fordítva, ha történetesen elégedett vagy a laptopoddal, ellenben szívesen ringatóznál nájlonzokniban, parizert majszolva egy kerti hintaágyban.) Mindig csak az lesz előtted, ami téged érdekel. A MasterCard ugyanis új szintre emelte a bankkártyás fizetés ösztönzését szolgáló kampányokat, amikor a netes perszonalizált hirdetések mintájára olyan, személyre szabott kuponakciót szervezett, ahol mindenki arra kap kedvezményt, amit jó eséllyel valóban meg is szeretne venni.

1

Csupán annyit kell vállalnod, ami amúgy sem eshet nehezedre, ha már egyszer van bankkártyád: a kuponos cuccokért bankkártyával kell fizetned. A kampány weblapján  csak egyszer kell telepötyögni egy űrlapot, és ha a MasterCard vagy Maestro kártyád még érvényes is, már jöhetnek is álmaid holmijai, kedvezményes áron.

A regisztráció során megadott adatok alapján mostantól személyre szabott, kedvezményes vásárlási lehetőségeket kapsz majd, kéthetente 3-5 új kupon formájában. A programban részt vevő partnercégek akciós választékából csak azokat fogod látni, amelyek számodra érdekesek lehetnek.

Ha június 30-ig csatlakozol a programhoz, nyerhetsz is, nem is akármit: a fődíj egy Audi A3. A MasterCard a program partnerei közé olyan jelentős cégeket vár, mint például a Tesco, CBA, Shopline, Mondelez, Haribo, Tchibo, Coca Cola, Pepsi, Szentkirályi, Pick, Sole, Braun, Nivea: Jézuskától géppuskáig mindenféléről kapod majd az ajánlatokat, de csak olyan dolgokról, amire valóban vágysz!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.