Helyreigazítás

helyreigazítás
2015 június 15., 10:10
comments 36

Valótlanul közöltük, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH), az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások vonatkozásában közbeszerzést írt ki, közbeszerzési eljárás lefolytatására az Európai Únió által finanszírozott agrár- és vidékfejlesztési támogatások vonatkozásában törvényi lehetőség nincsen.

Fenti állításunkkal szemben a valóság az, hogy az MVH jogalkalmazó szervként az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló 21./2015 (IV. 17.) MVH rendelet szabályai alapján járt el, a rendeletben foglaltak vonatkozásában jogalkotói hatáskörrel értelemszerűen nem rendelkezett, feladata a rendeletben foglaltak végrehajtása volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.