Segítség, a Moszad ellopta a fél pár cipőmet és a papucsomat!

külföld
2015 június 15., 08:28
comments 83

MEG AKAR FÉLEMLÍTENI A MOSZAD?

– kezdte Facebook-üzenetét a brit iszlám aktivista Ashgar Bukhari, amiben egy egészen súlyos történetet mesél el. Egy reggel ugyanis nem találta a fél pár cipőjét. A meglévő pár sem a szokott helyén volt. Aztán észrevette, hogy a papucsa is eltűnt!

A tettes nem lehetett más, mint az izraeli titkosszolgálat, a Moszad, tért a lényegre vaslogikával. Az aljas zsidók ugyanis lelki terrorral szeretnék megtörni őt: bejöttek a lakásába, és elvitték a bal cipőt. Más nem lehetett a cipő és a papucs eltűnése mögött.

A történet vége persze nyilvános megalázás lett, az aktivistát #Mossadstolemyshoe Twitter-taggel gúnyolják ki.



(Facebook, Telegraph, Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.