A brit konzervatív lap is a londoni magyaros plakátpoénokon kacag

külföld
2015 június 17., 14:36
comments 226

Középhosszú (700 szavas!), illusztrált cikkben ír a Telegraph az európai kis színes hírek rovatban a magyar plakátháború londoni magyaros száláról. A cikkben szerepel az a négy plakátterv, amelyek arra utalnak, hogy milyen sok magyar fiatal utazott ki Nagy-Britanniába az utóbbi években.

posters_3344073b

A cikkben megszólal Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetője, aki ismertette a szlogeneket, és elmondta, hogy a kivándorlás sokkal nagyobb probléma ma Magyarországon, mint a bevándorlás. Egy megszólaltatott magyar politikai elemző pedig megismertette a "gumicsont" kifejezést a brit olvasókkal: "rubber bone"!

Fontos mellékszál, de a cikk Ferihegy néven emlegeti a pesti repteret, pedig az már rég Franz List :-(

(Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.