Ugye ezért a munkáért pofon jár és nem közpénz?

Budapest
2015 június 23., 06:38

Az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező budai Duna-parton a világon egyedülálló módon eresztik össze a gyalogosokat, nézelődő turistákat és a bringásokat. 2010-ben egy szakaszon, pontosabban az Erzsébet híd és a Várkert Bazár között megpróbálták felfesteni, hogy a járda melyik részét használhatják a sétálók és melyiket a bringások.

Ez úgy sikerült, hogy a gyalogosoknak 20 cm jutott az aszfaltból. Akkor úgy orvosolták a bénázást, hogy lefestették a csíkokat, és 30 cm-rel arrébb újra felrajzolták. Így az egyébként minden indok nélkül random elinduló és a semmiben váratlanul bezáruló felfestés szellemképes lett. Az elmúlt években a csíkok már éppen kezdtek elkopni, de mára a főváros újrafestette. Tudták fokozni. Rondább lett, mint valaha.

Így ér véget váratlanul a felfestés:
bicikliut

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.