Matt lila Bentley-vel jár egy budai elitiskolába a titokzatos ukrán húsmilliárdos fia

gazdaság
2015 június 25., 06:20
comments 140

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter azt mondja, nem ismeri, a Figyelő szerint viszont kormányzati kapcsolatokkal rendelkezik, Rogán Antallal és Habony Árpáddal is jó kapcsolatban lehet az 50 éves ukrán üzletember, Eduard Uszikov, akinek magyarországi cégei az utóbbi időben megfogyatkoztak ugyan, de még így is évi 15 milliárdos forgalmat és negyedmilliárdos hasznot hoznak.

A lap által a húsbiznisz fantomjának nevezett Uszikov, aki cégei révén negyedmilliárdos áfacsalási ügyben érintett, a NAV és a rendőrség is vizsgálódik az ügyében, és korábban előzetesbe is került egy időre, állítólag Habonnyal együtt tárgyal a Surjányhús nevű, csődbe ment budapesti nagykereskedés átvételéről. Habony ügyvédje, Kosik Kristóf a lapnak nem nyilatkozott arról, ügyfele-e Uszikov, akiről a Figyelő úgy tudja, Habony mutatta be neki. És ami aztán tényleg elképesztő: Uszikov friss jogosítvánnyal rendelkező egyik fia "polgárpukkasztó négykerekűvel", egészen pontosan egy matt lila Bentley-vel jár egy budai angol tannyelvű elitiskolába, értesült a lap. További megdöbbentő részletek a mai Figyelőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.