A rendőrség szerint Mészáros Lőrinc nem bűnöző, csak rossz a memóriája

bűnügy
2015 június 26., 16:41
comments 252

A rendőrség elutasította a Mészáros Lőrinc elleni feljelentést, mert szerintük a felcsúti polgármester csak véletlenül hagyta ki az egyik cégét a vagyonnyilatkozatából.

Mészáros Lőrinc egyébként éppen arról a cégéről feledkezett meg, amiben a másik tulajdonos a január óta előzetesben ülő Kiss Szilárd, korábbi moszkvai agrárattasé.

A Magyar kft-t még 2012-ben alapították, a terv pedig az volt, hogy magyar szalonnával látják el az orosz piacot.
Mészáros Lőrinc egyébként arra is rosszul emlékezett, hogy kiszállt a vállalkozásból, mert közben kiderült, hogy a neve még szerepel a cégnyilvántartásban. Erre ő csak annyit mondott, hogy

Oroszországban sok minden megtörténhet.

A belügyminisztérium szerint teljes jogi bizonyossággal nem volt megállapítható a szándékosság, ezért inkább nem piszkálják az ügyet. (RTL)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.