Tovább szorongatja Rogánék tökét az ügyészség az ingatlaneladások miatt

csoda
2015 július 02., 03:59

Szeptember végéig meghosszabbította a nyomozás határidejét a Fővárosi Főügyészség az V. kerületi ingatlaneladások és bérbeadások miatt indult eljárásban.

Az ügyben Juhász Péter, az Együtt képviselője és egy magánszemély tett feljelentést hűtlen kezelés miatt tavaly év végén. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) először megalapozatlannak találta a feljelentést, de az ügy megszüntetésére hozott határozatot a Fővárosi Főügyészség felülvizsgálta, és hivatalból hatályon kívül helyezte.

Az ügyészség szerint számos iratot nem szereztek be, és nem derítették fel a teljes tényállást több vitatott ingatlan, köztük a Dorottya utca 8. szám alatti ház és a Károly körúti üzlethelyiség körül. (MTI, Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.