A hétvége kihagyhatatlan szellemi tápláléka: megszólalt Kozsó!

Popkult
2015 július 05., 10:47
comments 270

A Borsnak adott igazi, hamisítatlan hétvégi nagyinterjút a Homorú szamuráj. A súlyos betegség után és Amerikából visszatért Kozsó, mint minden valamire való magyar sztár, mellőzöttnek és meg nem értettnek érzi magát, csupán hű szerelme, Keira áll mellette; a mai világ az ő művészetét már nem, vagy alig becsüli, mert ma valódi értékek hiányában széllel bélelt percemberkék és „valóságsósztárok” uralják a médiát, valamint senkiháziak kezében van a popszakma. Csak a p€nz $zámít. :((((((((

photo_camera Egy archív felvétel a művészről.

Ráadásul visszaéltek a bizalmával, naponta kerülnek az útjába akadályok, és csak napi két órát alszik.

Az interjú legfontosabb tényállítását nagyon jó érzékkel, címben emelte ki a szerkesztő, miszerint a Művész bizony olykor

sírva fakad saját dalain,

amit egyébként nem is csodálunk, mi sem vagyunk ezzel másként.

photo_camera Dr. Senkiházi. Egyes vélemények szerint az ő kezében van a magyar popszakma.

Szerencse az ürömben, hogy oly sok balszerencse közt, oly sok viszály után Kozsó újabb albumon dolgozik, és ha minden jól megy, már őszre a boltokban is lesz. Popipari szakértőnk szerint az új album hangzása várhatóan sokkal modernebb lesz az előzőeknél, de egyszersmind visszatér a régi anyagok őszinte karcossága is, a kemény részek még keményebbek lesznek, a lírai részek viszont líraibbak. A művész mindezzel azt jelzi a hallgatóságának, hogy megváltozott, más ember lett a legutóbbi album óta, másképpen látja, sokkal érti már a világot.

További kedvcsinálóként idéznénk az interjú első kérdését:

„Elképesztő, mennyi energia árad önből. Amióta megérkeztünk, csak zsizseg, mesél. Jót tesz ez a szívének?”

(BORS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.