Olyan leértékelés van a városban, milliókat spórolhat meg

divat
2015 július 11., 04:55
comments 198

Most mutatok önöknek egy olyan poncsót, amilyet még nem láttak. Illetve nem is egy poncsót, hanem egy poncsó árcéduláját.

tumblr_nrafg8xsIj1ritub5o1_1280

Ilyen gyöngyökből van összefűzve, 5-6 kiló, szóval úszáshoz például nem ajánlanám. De bárhova máshova viszont... Most gondoljanak bele, felkapnak egy ilyen, elindulnak, és az ajtóban beleakad a kilincsbe, és elszakad. Na mindegy. Szóval a egy 5,8 milliós poncsót szeretnének, akkor irány Gattyán György Andrássy úti luxusáruháza, most 1,7 millióért az önöké lehet. Más méret azt hiszem sajnos nincs. Azokat biztos elkapkodták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.