A Fidelitas kiakadt azon, hogy az MSZP beengedi székházába a menekülteknek segítő civil szervezeteket

politika
2015 július 16., 10:49
comments 262

Szerdán jelentette be Kunhalmi Ágnes, hogy az MSZP megnyitja Jókai utcai székházát koordinációs központként a Budapestre érkező menekülteknek segítő civil szervezetek számára.

A felajánlás valamiért nem tetszett a Fidesz ifjúsági tagozatának, akik közleményben reagáltak. Ezt változtatás nélkül közöljük:

"Kunhalmi Ágnes tegnap túlbuzgóságában sajtótájékoztatót tartott, ahol kijelentette, az MSZP megnyitja a Jókai utcai székházát a Budapestre érkező bevándorlókat kényeztető civil szervezeteknek, hogy azt logisztikai és koordinációs központként használják.

Örömmel halljuk, hogy az MSZP és csatlósai, az álcivilek végre beismerték, ugyanazon tőről fakadnak: a civilek a pártszékházban dolgoznak. Ügyes húzás továbbá ez a gatyáig eladósodott MSZP-től, hogy Soros György és civiljei kedvében szeretne járni, hátha az ügyeskedő pénzember kiperkálja a szocik milliárdos adósságát."

Ez meg itt egy kép a Fidelitas Facebook-oldaláról:

fidelitas01

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.