Zsűrinek szeretnél jelentkezni a Ki Mit Tube-ra? Akkor figyelj most egy percet!

Ki Mit Tube
2015 július 24., 11:13
comments 50

Szóval aki azért jelentkezik, hogy a ő legyen a 10. zsűritag, hogy kapjon fizetést, és más videóról véleményt mondhasson, annak a következő a feladata:

kiválaszt egy produkció a tavalyiak közül, és készít róla egy zsűrivideót.

Tehát ahogy tavaly a zsűri véleményt mondott egy alkotásról, úgy neked is véleményt kell mondani. Mintha már zsűritag lennél.

Tehát ne küldj be magadról egy videót, hogy te Pisti vagy, őrült jó fej, harapod Youtube-ot, és szeretnél zsűritag lenni!

Ezt tudjuk.

Arról küldj videót, hogy már zsűrizel egyet a tavalyi produkciók közül.

Ha bizonytalan vagy, merre kéne indulnod, akkor esetleg nézz meg pár zsűrivideót tavalyról. Hogy mit csinált például a TBG, vagy a Mondik Noémi, vagy a Szirmai Gergő, és mi tőled is valami olyasmit szeretnénk látni. Vagy hát valami még olyanabbat.

Itt lehet válogatni.

Hajrá Pisti!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.