Egy képen Bill Cosby 35 áldozata

2015 július 27., hétfő 3:39
197

35 nő és egy üres szék.


A New York Magazine legfrissebb számának címlapján négy sorba rendezve 35 nő ül, ők mindannyian nevükkel és arcukkal vállalják vádjaikat Bill Cosby amerikai tévés legenda ellen. A 36. üres szék azokat szimbolizálja, akik még nem merték vállalni, hogy elmondják, mit tett velük az egészen a múlt évig az egyik legnépszerűbb amerikai tévésnek számító komikus, aki ellen már negyvennél is több nő vallott.

A New York Magazine 35 nő vallomásából próbálta újrarajzolni Cosby portréját, alaposan megváltozatva az amerikai tévétörténelem egyik leghosszabb ideig futó sorozatában az ország kedves, megértő apukájává vált Cosbyról kialakult képet.

Az elbeszélésekből kibontakozó rideg valóságban Cosby megbánást sosem mutató, manipulatív szexuális ragadozó, aki drogokkal kábítótta el áldozatait, hogy aztán megerőszakolja őket.

Az elbeszélésekben az a legrémisztőbb, hogy rengeteg bennük a hasonlóság. Ezek alapján Cosby általában segítséget ajánlott fiatal áldozatainak karrierjükben, elhívta őket egy partira, amiről a helyszínen kiderült, hogy valójában csak egy vacsora kettesben. Ott itallal kínálta őket, de az italban általában valami más is volt, majd a már magatehetetlen áldozatait megerőszakolta. (Via Business Insider)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt