77 másodperc, ami megsemmisíti az Egyesült Államokat

totális megsemmisítés
2015 július 28., 12:17
comments 278

Schobert Norbert, a milliárdarcú fitneszguru Amerikában, Las Vegasban vakációzik, ahol tényfeltáró körutat tett egy boltban és a szállodai szobájában. 77 másodpercben készítette el a döbbenetes erejű leleplező videóját az amerikai vadkapitalista fogyasztói társadalomról:

Helyzetjelentés az USA-ból. Merre tartunk?

Posted by Norbi Update on Monday, July 27, 2015

 

Amerika végzete: Norbi elmesélte, hogy a boltokban is csak tömény cukros, zsírszegény termékeket, 75 gramm szénhidráttartalmú kenyereket és tésztákat látott, és megmutatta a szállodai minibárt, amiben töménytelen cukrot (azaz valószínűleg töméntelen mennyiségű tömény cukrot) és szénhidrátot talált. Ez persze nem zavarta abban, hogy az egyik üdítőt kibontsa:

schobert norbi cukor

A minibárban ráadásul felfedezte mindennek a legalját, egy

!!TOTÁLIS INZULINPUMPÁT!!!

schobert norbi totális inzulinpumpa

A cukorbetegeken segítő készülék annyira kiborította a sztár-élelmiszergyártót, hogy bejelentette: a harcot fel fogja venni, és nem hagyja, hogy az emberiség ilyen irányba menjen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.