Mindennapos éneklést vezetne be az iskolákban a kormány

Terrorizmus
2015 augusztus 03., 19:27
comments 690

Mindez úgy derült ki, hogy nemzetközi kórusfesztivál volt Pécsen, és ezt annyira sikeresnek ítélték meg a város vezetői és a szervezők, hogy Balog Zoltán emberi erőforrás(?)-miniszter már arról beszélt, hogy a tárcája tervei között szerepel, hogy bevezetnék a mindennapos éneklést az iskolákban.

Balog elmondta azt is, hogy

ez nem a tananyag növelését jelentené, mert azt inkább csökkenteni szeretnék, inkább egy olyan lelkületet vinnének az iskola életébe, amiből azok is profitálnak, akiknek nincs túlságosan jó hangjuk.

Több részlet erről egyelőre nem derült ki a hirado.hu beszámolójából, így azt sem tudni, melyik korosztály számára szeretné mindezt kötelezővé tenni a kormány. (Címlapi kép: Koszticsák Szilárd/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.