Súlyos bevándorlóügyi beszélgetés volt Sebestyén Balázs műsorában

POLITIKA
2015 augusztus 06., 16:10
comments 694

Érdekes vita ment ma Magyarország valószínűleg legnépszerűbb reggeli műsorában, a Class FM-en futó Morning Showban.

"Anna", a műsor állandó szereplője – azaz a műsor "telefonos-anyagvágós-bestofotkészítős drága lelke", aki még a Barátok Köztben is szerepelt – nagyon súlyos monológba kezdett bevándorlóügyben, nagyjából a lenti felvétel másfeledik percétől kezdve:

Anna kikéri magának, hogy szemetelő, lejmoló, betegségeket terjesztő, egyáltalán, idegen bevándorlókat kell látnia, akiket mi tartunk el, hogy Németország kimazsolázza magának a képzett bevándorlókat, a többit pedig visszatolják ide. Sőt, szerinte attól érdemes tartanunk, hogy a bevándorlók be fognak mászni a házainkba, vécének használják a kádunkat, sőt, a Federer-meccset is átkapcsolják a tévénkben! (Ez a beszélgetés csúcspontja, 9:10-nél) Ehhez képest Sebestyén Balázs egészen normálisan próbál érvelni a műsorban.

Társadalmi párbeszéd akcióban! Érdemes meghallgatni, egészen szórakoztató.

(Morning Show via C:C)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.