Ilyen tényleg nincs: A Századvég átvilágította az önkormányzati céget, az ő elemzésük alapján tehetnek korrupció miatt feljelentést Esztergomban

vicc
2015 augusztus 08., 06:35
comments 81
  • :D
  • :DD
  • :DDD
  • :DDDDDDD

De tényleg. A Magyar Hírlapban van egy interjú Esztergom polgármesterével, amiben ez a mondat is elhangzik.

"A Századvég Politikai Iskola Alapítvány készített egy átfogó, a Strigonium Zrt. és leányvállalatai [esztergomi önkormányzati cég] elmúlt nyolcéves gazdálkodását érintő összefoglaló jelentést. A tanulmány (...) több olyan észrevételt is tartalmaz, amelyek alkalmasak lehetnek különböző gazdasági, vagyon elleni bűncselekmények gyanújának megállapítására, és miattuk büntetőfeljelentés megtétele lehet indokolt."

Ha a Századvég szakértői korrupciót, gazdasági visszaélést jeleznek, arra tényleg oda kell figyelni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.