Elválhatott az a nigériai férfi, akinek az volt a kifogása, hogy felesége túl későn tálalja a vacsorát

külföld
2015 augusztus 14., 12:51
comments 30

A Vanguard című lap csütörtöki beszámolója szerint az 57 éves férfi a bíróságon úgy érvelt, hogy felesége ezzel megszegte házastársi kötelezettségeit, és nem szeretne tovább együtt élni egy olyan nővel, aki kiéhezteti. Jelezte azt is, hogy már többször figyelmeztette feleségét.

Az asszony szerint férje csak azért akart válni, hogy egy másik nővel lehessen.

A Lagos tartomány Ikorodu nevű városában ülésező bíróság elnöke, Olu Adebiyi többször is megpróbálta kibékíteni a 25 éve együtt élő házaspárt - eredménytelenül. Végül kimondta a válást.

Nigériában előfordulnak rendkívül szokatlan válási esetek, a Sugar Daily nevű online portál több ilyet is összegyűjtött. Egy nő egy lagosi bíróság előtt azzal indokolta válási szándékát, hogy férje részegen folyton összekeverte a lábasokat a vécécsészével. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.