Marihuánabiznisz-képzés Kanadában, marihuánakóstoló-szakíró állás az USÁ-ban

Bevezetés a professzionális orvosi marihuána menedzsmentbe I.

címmel indul képzés Kanadában, ahol egyébként még nem legalizálták a marihuánát, csak orvosi célra. A British Columbia tartományban lévő Kwantlen egyetemen induló képzés 14 hetes lesz, és főleg arról fog szólni, hogy hogyan lehet jogszerűen marihuánát termelni, de lesznek praktikus termesztési ismeretek is.

Az USA egyébként ebben előbbre jár, például a Harvardon van "Adótervezés marihuánakereskedőknek" című óra, a denveri jogi egyetmen pedig "Marihuána-ügyfél képviselete" néven indítottak órát.

marihuana

Lazán kapcsolódik, hogy az USA kanadai határhoz közeli államában, Oregonban pedig egy helyi újság keres marihuánaügyi szakírót. Jogos, hiszen értő kommentár nélkül nehéz eligazodni a frissen legalizált kannabisz világában. Így hangzik az álláshirdetés:

"Az ideális jelölt egy tapasztalt kannabiszfogyasztó, akinek mély tudása van az oregoni piacon elérhető kannabisz típusokról, termékekről. A cikkek havonta 2-4 alkalommal jelennének meg az OregonLive-on."

Neki kell írni: brucehammond@oregonian.com.

(TimeOregonlive)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.