Rengeteg menekült marad ma este szállás nélkül az esőben, lehet segíteni

határ
2015 augusztus 18., 14:30
comments 893

Olyan sok menekültet indított ma útra a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal a déli határról Budapest felé, hogy rengeteg embernek nem jut kijelölt szálláshely – írja a Migration Aid a Facebookján. Ez különösen a várhatóan újra esős időjárás miatt lesz rossz, sok kisgyerekes családnak is étel és tető nélkül kell átvészelnie az éjszakát.

A Migration Aid ezért arra kér mindenkit, akinek van felesleges takarója, polifómja, étele, az

vigye az Arany János utca 32. alatti elosztó raktárba az adományt!

Szívesen fogadnak szállás-felajánlást is, és önkéntesként is lehet segíteni.

Adománylista augusztus 18. kedd / Donation list for 18th August, Tuesday (English below):⚠ FONTOS:- pulóvereket, CIPŐ...

Posted by Migration Aid on Monday, August 17, 2015

(Migration Aid Facebook)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.