Csak 10 percig tartott Tiszaújvárosban az anarchista rémuralom

bűnügy
2015 augusztus 25., 15:59
comments 74

tiszaujvaros

Az 1936-39-es spanyol polgárháború legvéresebb szélsőbaloldali túlkapásaira hajazó bűncslekményt követtek el 2015 augusztus 22-én hajnalban Tiszaújvárosban. Papokat ugyan nem végeztek ki ezúttal, de K. Ádám 18 éves, B. Márk 18 éves, Sz. Péter 20 éves és K. László 20 éves tiszaújvárosi lakosok több szemetes konténert is feldöntöttek a Tisza utcában.

tiszaujvaros2

Szerencsére egy éber, a rend védelméért saját életét is feláldozni képes helyi közterület-felügyelő észlelte a barbár, anarchista pusztítást, és bejelentést tett a rendőrségen.

tiszaujvaros3

A helyszínre haladéktalanul kiérkező járőrök a közelben 10 percen belül elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy főből álló társaságot. A police.hu szerint a fiatalok a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését elismerték, és - a fennálló világrend megdöntéséért küzdő anarchista lázadókhoz méltatlanul -- őszinte megbánó magatartást tanúsítottak.

ANARCHIA MAGYARORSZÁGON

  1. JÁSZBERÉNY
  2. PÁSZTÓ

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.