Halott csecsemőt találtak Miskolcon

bűnügy
2015 augusztus 28., 14:45

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysághoz szerdán érkezett egy bejelentés, hogy az esti órákban a papírgyár környékén egy halott csecsemőt találtak.

Az elrendelt nyomozásban beszerzett elsődleges orvosszakértői-vélemény szerint a fiúcsecsemő élve született. Az anya orvosi ellátásért idáig nem jelentkezett, azonban a szülés után előfordulható komplikációk miatt az ő egészségi állapota is veszélyben lehet.

A rendőrség kéri, hogy aki ismer olyan nőt, aki a napokban szült vagy testalkata várandósságára utalt és az már szülés utáni állapotát mutatja, de gyermeke nincs vele, továbbá a szüléshez kapcsolható orvosi, egészségügyi segítséget, ellátást kért vagy abban részesült jelentkezzen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. szám), vagy hívja a 46/514-500/21-79-es telefonszámot. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.