MC Kitti elindított valamit: Mondik Noémi is nehéz gyerekkoráról rappel

Ki Mit Tube
2015 augusztus 31., 16:27
comments 208

MC Kitti a múlt héten rámutatott valamire a magyar rapvilággal kapcsolatban. Valami olyasmire, hogy relatív kevés az őszinte előadó, akinek az életében tényleg nehéz döntéseket kellett volna hoznia. A legtöbben olyasmiről, olyan világról beszélnek, amiről fogalmuk sincs.

Vannak azért hiteles figurák, mint mondjuk a hétvégén bemutatott Serrano, de sokan relatív kényelmes polgári életükből adják a gengsztert.

Úgy néz ki, hogy ezt nem csak ő látja így. Mondik Noémi zsűrivideója ugyanis nem csak arról szól, hogy szeretné Kittit a verseny döntőjében látni, hanem arról is, hogy neki milyen küzdelmei voltak, amíg megérkezett oda, ahol most van.

Egy olasz nyaralás alatt odavesztek a teveklubos tevék, Instagram nézegetés közben odakapott a csirke

- ezek formálták, acélozták Mondik személyiségét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.