Gyurcsány Ferenc menekülteket vitt haza

gyurcsány ferenc
2015 szeptember 02., 14:35
comments 871

Van egy régi jó mondás: tegyél a DK elnöke elé két botot, és ha nem használja fel kampánycélra, akkor nem is ő volt a DK elnöke.

Az ATV robbantotta a bombahírt, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és pártelnök meg a felesége, Dobrev Klára több menekültet is elszállásolt már a budai villájukban. Itt a bizonyíték, itt Gyurcsány épp két srácot kísér el a Keletiből:

Már többször vittek adományt, majd úgy döntöttek, kiürítenek két szobát, és felszabadítanak egy fürdőszobát, hogy befogadhassák a menekülteket. A vendégek kapnak vacsorát, reggelit meg útravalót, és a ruháikat is kimossák.

Az utóbbi 4-5 éjszakán több vendéget is befogadtak, az első éjszaka egy 10 tagú szír családot, másnap 6 szíriai kurd menekültet – mondta el a volt miniszterelnök, aki szerint a migránsok nem is tudták, kinél szállnak meg, mint mondta: „Alig beszél közülük valaki angolul, kézzel-lábbal kommunikálunk.”

Talán nem mindenki emlékszik, de nem ez az első ilyen jócselekedete: 2005-ben Gyurcsány Ferenc befogadott egy kislányt, aki elszökött otthonról.

Azt hiszem, egyértelmű a tanulság:

ha ebben az országban mindenki olyan lenne, mint Gyurcsány Ferenc, most nem itt tartanánk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.