A CNN teljesen el van ájulva Gyurcsánytól

POLITIKA
2015 szeptember 3., 21:31
comments 1005

A riportban bejátszották Orbán Viktor mai sajtótájékoztatóját, amiben a magyar miniszterelnök annyit üzent a menekülteknek, hogy

ne gyertek ide!

Aztán ellenpéldának, hogy Magyarországon azért mégis marad ember az embertelenségben, nem mást találtak meg, mint Gyurcsány Ferencet, aki Orbánnal szemben tárt karokkal fogadta a menekülteket.

Gyurcsány bejelentkezett a műsorba, és elmondta, hogy mindig változik, hogy éppen mennyien alszanak náluk. Ez többnyire attól függ, hogy a civilek hány olyan embert találnak, akik benéznének hozzá. Gyurcsányék azért döntöttek a menekültek befogadása mellett, mert rájöttek, hogy nem elég csak kaját vinni a pályaudvarokra. Mivel nagyon rossz állapotban vannak, és mivel úgyis bazi nagy házban laknak, megnyitották a kapukat előttük.

A Gyurcsányéknál megszálló menekülteknek maga Feri főz. Elmondása szerint már arra is rájött, hogy ezek az emberek a csirkét bírják a legjobban. De ha kell, orvoshoz is elviszik őket. Legutóbb egy 4 hónapos babát vittek dokihoz.

A menekültek persze nincsenek tisztában Gyurcsány múltjával, ami most szerinte sem túl fontos, mert azt most túl bonyolult lenne elmagyarázni. Talán jobb is így mindenkinek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt