A CNN teljesen el van ájulva Gyurcsánytól

POLITIKA
2015 szeptember 03., 21:31

A riportban bejátszották Orbán Viktor mai sajtótájékoztatóját, amiben a magyar miniszterelnök annyit üzent a menekülteknek, hogy

ne gyertek ide!

Aztán ellenpéldának, hogy Magyarországon azért mégis marad ember az embertelenségben, nem mást találtak meg, mint Gyurcsány Ferencet, aki Orbánnal szemben tárt karokkal fogadta a menekülteket.

Gyurcsány bejelentkezett a műsorba, és elmondta, hogy mindig változik, hogy éppen mennyien alszanak náluk. Ez többnyire attól függ, hogy a civilek hány olyan embert találnak, akik benéznének hozzá. Gyurcsányék azért döntöttek a menekültek befogadása mellett, mert rájöttek, hogy nem elég csak kaját vinni a pályaudvarokra. Mivel nagyon rossz állapotban vannak, és mivel úgyis bazi nagy házban laknak, megnyitották a kapukat előttük.

A Gyurcsányéknál megszálló menekülteknek maga Feri főz. Elmondása szerint már arra is rájött, hogy ezek az emberek a csirkét bírják a legjobban. De ha kell, orvoshoz is elviszik őket. Legutóbb egy 4 hónapos babát vittek dokihoz.

A menekültek persze nincsenek tisztában Gyurcsány múltjával, ami most szerinte sem túl fontos, mert azt most túl bonyolult lenne elmagyarázni. Talán jobb is így mindenkinek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.