A CNN teljesen el van ájulva Gyurcsánytól

2015 szeptember 3., csütörtök 19:31
1016

A riportban bejátszották Orbán Viktor mai sajtótájékoztatóját, amiben a magyar miniszterelnök annyit üzent a menekülteknek, hogy

ne gyertek ide!

Aztán ellenpéldának, hogy Magyarországon azért mégis marad ember az embertelenségben, nem mást találtak meg, mint Gyurcsány Ferencet, aki Orbánnal szemben tárt karokkal fogadta a menekülteket.

Gyurcsány bejelentkezett a műsorba, és elmondta, hogy mindig változik, hogy éppen mennyien alszanak náluk. Ez többnyire attól függ, hogy a civilek hány olyan embert találnak, akik benéznének hozzá. Gyurcsányék azért döntöttek a menekültek befogadása mellett, mert rájöttek, hogy nem elég csak kaját vinni a pályaudvarokra. Mivel nagyon rossz állapotban vannak, és mivel úgyis bazi nagy házban laknak, megnyitották a kapukat előttük.

A Gyurcsányéknál megszálló menekülteknek maga Feri főz. Elmondása szerint már arra is rájött, hogy ezek az emberek a csirkét bírják a legjobban. De ha kell, orvoshoz is elviszik őket. Legutóbb egy 4 hónapos babát vittek dokihoz.

A menekültek persze nincsenek tisztában Gyurcsány múltjával, ami most szerinte sem túl fontos, mert azt most túl bonyolult lenne elmagyarázni. Talán jobb is így mindenkinek.