Nyolcéves diák támadta meg a tanárát Zárkányszéken

2015 szeptember 11., péntek 4:51
63

A Blikk számol be arról, hogy az alsós diák dühkitörést kapott, és rátámadt tanárára. A tanárnőt arcon ütötte és megrugdosta. A következő napokban több pedagógusnak is gondja akadt, az egyikük például felvitte az igazgatói irodába, ahol a diák dühében mindent lesöpört az igazgató asztaláról.

Az iskola igazgatója, Sas Györgyné azt mondta a lapnak, hogy hétfőn szakember bevonásával kezelték a helyzetet. A diák az iskola tanulója maradt, de az elmúlt pár napban nem jelent meg az intézményben.

A diákról annyit lehet tudni, hogy a viselkedési zavarokkal küzdő gyerek korábban komoly betegséggel küzdött, de ebből szerencsére felépült. A lapnak nyilatkozó szakember szerint feltehetően betegsége miatt a szülők jóval engedékenyebbek voltak vele, ezért okozhatott számára gondot az iskolai beilleszkedés.

Másnap a rendőrség is kiszállt a helyszínre, de mivel az iskola végül nem tett feljelentést, nem folytatnak vizsgálatot.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt