Telibehugyozta utastársait egy részeg a hajnali repülőjáraton, majd visszaaludt

külföld
2015 szeptember 14., 09:43
comments 45

A 27 éves Jeff Rubin egy ún. vörösszemű expresszel, vagyis hajnali járattal indult haza éjfélkor az alaszkai Anchorage-ből. Az út java részét békés, részeg alvással töltötte, de utastársai legnagyobb bánatára fél órával a landolás előtt váratlanul magához tért.

Ennek örömére ott helyben elővette a farkát, és a széktámlák rései közt elkezdte lehugyozni az egy sorral előrébb ülőket. A gép ekkor megrázkódott, Rubin pedig hanyatvágódott, de a hugyozást már nem hagyta abba. Az esés szögéből adódóan így gyakorlatilag maga fölé hugyozott, de magán kívül még a mellette ülőket is lehugyozta.

A történtekhez képest az utasok egész türelmesek maradta. "Mindenki nagyon nyugodt volt" - mesélte egyik utastársa, Suzane Caldwell, aki szerint az intézkedő rendőr is csak annyit kérdezett, hogy "akkor ki lett összehugyozva?".

Rubint a landolás után őriztbe vették. Nem tanusított ellenállást, mert addigra már visszaaludt. Utólag azzal védekezett, hogy egyáltalán nem volt tudatában annak, amit tesz. "Senki sem sikoltozott" - mondta. (Via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.