Először csak a kocsmából tiltották ki, mert sakál részegen erőszakoskodott egy 11 éves kislánnyal, most börtönbe küldik

Cs. Dávid tavaly húsvétkor részegen tekert hazafelé a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Nagyréven, majd a 11 éves kislányt meglátva leszállt a bicikliről.

Elkezdte csókolgatni, majd az elutasítást követően fogdosni kezdte a lányt. A kislány tiltakozott, megpróbálta a vádlottat ellökni, de az a karjánál fogva visszahúzta, ismét megpróbálta puszilgatni, és ruhán keresztül fogdosta a kislány mellét és nemi szervét, miközben az ordította, hogy szereti.

A kislány végül testvérével együtt a közeli nagyszülői házba menekült.

A korábban már büntetett Cs. Dávid és a kiskorú T. Nikolett 2012-től ismerték egymást. Mindketten ugyanazzal a busszal jártak iskolába, így több alkalommal találkoztak, beszélgettek. A vádlott tudta, hogy a sértett 11 éves és 4. osztályos általános iskolai tanuló.

Cs. Dávidot első fokon 1 év 4 hónap, végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, valamint pártfogót rendeltek ki mellé. Különös magatartási szabályként a bíróság előírta a vádlott számára, hogy a munkaügyi központban köteles magát munkanélküliként regisztráltatni, nyilvános helyen szeszes italt nem fogyaszthat, illetve ittas állapotban nem tartózkodhat ott.

Mivel a Hegedűs István bíró által vezetett büntetőtanács aránytalanul enyhének tartotta az első fokú ítéletet, a Szegedi Ítélőtábla most 2 év végrehajtásában, 3 évre felfüggesztett szabadságvesztésre súlyosbította azt.

(Délmagyar)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.