Megkéselte az apa az egyéves kislányát, de csak a szurkálót vitték kórházba

Édesapja támadt saját egyéves gyermekére Lajosmizsén egy 9 centis késsel, a gyermeket többször hasba szúrta. Csoda, hogy életben maradt a kislány. A Blikk úgy tudja, hogy a bűntényhez kiérkező mentősök csak a szintén sérült apát látták el és szállították kórházba először. A mentőtiszt állítólag elhitte, hogy a gyerek csak a nagymama ruhájától lett véres, meg sem vizsgálta a kicsit.

A mentőtiszt később letagadta, hogy a riasztásban szerepelt volna a sérült gyermek, és úgy emlékszik, hogy a mentőautó sofőrjét kérte meg, hogy vizsgálja meg a kislányt. A sofőr viszont azt mondja, tőle ilyet nem kért a mentőtiszt, és nincs is olyan végzettsége, ami feljogosítaná bármilyen vizsgálatra.

Az életveszélyes, sokkos állapotban lévő kislányt végül délután szállították be a kecskeméti kórházba, de a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy azonnal a szegedi klinikára vitték tovább. A rendőrség vizsgálja, hogy terhel-e bárkit felelősség, hogy a gyermek ennyire súlyos állapotban került kórházba. (Blikk)

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.