Orgován Béla most az informatikába szállna be

gazdaság
2015 szeptember 25., 07:46

Orgován Béla még márciusban lett a Quaestor Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója Tarsoly Csaba után, igaz, csak tíz napig viselte a tisztséget. A szobafestő szakmával rendelkező Orgován az ügylet után szert tett egy Audi A6-osra, írja a Bors. A cégvezetés eléggé bejöhetett a férfinak, mert a bulvárlap birtokába jutott nyilatkozat szerint Orgován 17 millió forintból megvásárolná egy informatikai kft. tulajdonrészét.

photo_camera Orgován Béla tápiósági otthona

Az eladó sem az a klasszikus menedzser alkat: Galgagyörkön él és az éjszakai műszakban dolgozik egy pékségben. Orgován Béla a Borsnak elmondta, hogy saját jövedelméből akarja bevásárolni magát a cégbe, ahhoz pedig senkinek semmi köze, hogy miből él.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.