40 lakásban kapcsolták le a gázt Lagzi Lajcsi lakóparkjában

bűnügy
2015 október 1., 4:37
comments 167

Kedd este körülbelül 40 lakásban zárták el a gázt a Galambos 'Lakodalmas-Lagzi' Lajos érdekeltségébe tartozó tatai apartmankomplexumban, a Boglárka parkban - írja a Bors. Korábban csak annyi derült ki, hogy a parkban nagyüzemben lopták az áramot, azt viszont keddig csak sejteni lehetett, hogy a gázt is.

A Bors szerint a 60 lakásos park több mint felében zárta el a gázt a szolgáltató, ez pedig azt jelenti, hogy kisgyermekes családok maradtak gáz, fűtés és sokan meleg víz nélkül. A szolgáltató munkatársai kedden este le is szerelték a gázórákat.

Egy lakó így panaszkodott:

„Felháborító ez az egész, ami itt folyik, felfogni sem tudjuk ezt az egészet, csak kapkodjuk a fejünket és követjük az eseményeket. Kétségbe vagyunk esve, szerdán például mindenfelé előzetes tájékoztatás nélkül megszüntették a gázszolgáltatást a lakásunkban. A társasház tele van gyerekekkel, aggódunk értük, mert fogalmunk sincs, mi jöhet még!

Mi vagyunk bajban, pedig mi rendesen fizettük a megállapított összegeket. Most, hogy jön a hideg, hogyan fűtsünk?”

A lakók többsége, akiknél kikapcsolták a gázt, azt tervezi, hogy amint tud, kiköltözik a lakóparkból. A Bors szerint amúgy a szolgáltató csak a bérlakásokban zárta el a gázt, azokban viszont, amiket megvettek a parktól, egyelőre békén hagyták.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt