Michelle Obama tanácsa a tinilányoknak: egyetlen srác sem helyes annyira, hogy hanyagoljátok az iskolát

külföld
2015 október 02., 08:35
comments 184

A firstlady harlemi diáklányoknak beszélt arról, hogy ha tinédzserként a tanulás helyett az foglalkoztatta volna, hogy kinek tetszik, akkor nem mehetett volna hozzá az Egyesült Államok elnökéhez. Ami persze elsőre nem hangzik egy nagyon emancipált sikertörténetnek, de nyilván egyrészt egy csomó tini előtt elég jó duma, másrészt pedig a mögöttes történet az, hogy Michelle Obama a Harvard és a Princeton elvégzése után egy chicagói ügyvédi irodánál dolgozott, és itt találkozott Barack Obamával. Ez pedig már tényleg jobban hangzik.

Michelle Obama: Books Before Boys, GirlsMichelle Obama tells young girls to focus on their education, not boys

Posted by NowThis Politics on 2015. szeptember 30.

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.