A nagy farkú férfiaknak is készül mostantól szűk farmer

DIVAT
2015 október 03., 16:52

Egy amerikai Mugsy Jeans nevű cég kezdett el árusítani olyan farmernadrágokat, amik ugyan szűkek (slimfit), de ágyékmagasságban bőven van bennük hely.

A barátaimon láttam, hogy milyen nehéz olyan farmert találni, ami kényelmes, és ha megmozdulnak benne nem küldi fel a golyóikat a torkukba.

Ezt a "feltaláló" mondta, aki közösségi finanszírozásban gyűjtötte össze a pénzt a gyártásra, és már az árukészlet felét túl si adott néhány nap alatt.

(Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.