Obama szerint Donald Trump nem lesz elnök

külföld
2015 október 12., 08:17
comments 45

Szerinte Trump egy „klasszikus realityshow-karakter”, de nem lesz belőle elnök, hiába megnyerő sok bevándorlóellenes republikánusnak.

Azt, hogy Joe Biden alelnök is elindul-e a demokrata elnökjelöltségért, még Obama sem tudja.

Arra a kérdésre viszont, hogy ha a törvény engedné, hogy harmadszorra is elinduljon, nyerne-e, egy sima yes volt a válasz.

photo_camera Fotó: Fehér Ház

A 60 minutes című műsorban beszélt Szíriáról is, arról itt írtunk, illetve azt is mondta, hogy ugyan hibázott a titkos információkról privát levelezésben csevegő Hillary Clinton, de szerinte a nemzetbiztonságot nem veszélyeztette. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.