Rálőttek a Fradi biztonsági főnökére Sz. Ferenc otthonában

bűnügy
2015 október 24., 07:14
comments 175

Gumilövedékkel lőttek mellkason egy F. Pál nevű férfit szerda este Budapesten. A Blikk szerint a férfi a Fradi jelenlegi biztonsági főnöke, a helyszín pedig a csapat korábbi biztonsági főnökének, Sz. Ferencnek az otthona volt.

A lap F. Pál beszámolója alapján azt írta, Sz. és F. egy benzinkúton találkoztak, majd előbbi meghívására Sz. otthonába mentek. A találkozó eleinte békés hangulatban telt, F. egyáltalán nem számított a támadásra.

A Blikk szerint ezután elsült egy gumilövedékes pisztoly, a lövedék a szíve alatt pár centiméterrel találta el F. testét. Miután rálőttek, kúszva jutott el az autójához, innen értesítette a rendőröket.

A sérült kórházba került, megműtötték, azóta már látogatókat is fogadott.

photo_camera F. Pál a kórházban látogatóival. Kép: Blikk

Az ORFK a lapnak annyit közölt:

 2015. október 21-én 20 óra 26 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a XVIII., Bója utcában hangoskodás és dulakodás van. A BRFK XVIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 42 éves budapesti lakossal szemben

A Blikk meg nem erősített információi szerint Sz. Ferenc barátnőjét, L. Alexandrát elvitte egy rendőrautó.

A korábban gyilkosságért elítélt Sz. akkor vált ismertté, amikor a 2013 tavaszán többek között ő védte a Fidesz-székázat a negyedik alkotmánymódosítás elleni demonstráció idején.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.