BOMBA!!!! Így tanítja repülni a gyilkos bálna az eltévedt fókát

ÁLLAT
2015 október 27., 11:54
comments 89

Brit Columbia partjainál sikerült rögzíteni ezt a szokatlan természeti jelenséget, amin azt látni, hogy egy kardszárnyú delfin az uszonyával messzire repít egy szerencsétlen fókát. 

Még más emberek bőrébe se nagyon tudjuk beleképzelni magunkat, szóval az végképp megoldhatatlan feladat, hogy elképzeljük, mire gondolhatott közben a fóka, de a riadtság és a döbbenet alighanem benne volt. Reméljük, amikor vizet ért, nem esett komolyabb baja. (via Uproxx)

UPDATE: Egy másik kameraállásból kiderül, hogy nem is rúgja meg, csak gáncsoló mozdulatot tett:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.