Csöbör Katalin szerint az ellenzéki pártok kisajátították a gyermekéhezés felszámolását célzó programot

2015 november 4., szerda 17:16
418

Harrach Péter után újabb parádés magyarázat született, hogy miért hátráltak ki a kormánypártok a gyermekéhezés felszámolását célzó határozati javaslat mögül. Ezúttal Csöbör Katalin, Miskolc fideszes képviselője adta a magyarázatot.

"Az ellenzéki pártok egyre inkább kisajátították, és ma jól láthatóan a saját politikai céljaik elérésére használják a nemzeti minimum programot"

- mondta Csöbör.

"Ezzel már természetesen nem tudok egyetérteni"

- hangsúlyozta a politikus azzal kapcsolatban, hogy a népjóléti bizottság hétfőn tárgyalta a nemzeti minimum programjáról szóló határozati javaslatot, és a Fidesz-KDN P nem támogatta a javaslat tárgysorozatba vételét. A nemzeti minimum program - amely a gyermekéhezés megszüntetését célozta meg - eredetileg szigorúan civilek kezdeményezéseként indult,

"és mint ilyen számomra is támogatható volt".

Már ha ellenzékiek nem állnak mellé. De persze semmi gond:

"A kormány számára a legfontosabb a magyar családok támogatása, és ezért mindent megtesz és meg is fog tenni a gyermekéhezés megszüntetéséért és a gyermekszegénység felszámolásáért"

- mondta Csöbör Katalin.

(MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt