Közel 24 fok volt ma, országos melegrekord dőlt meg

időjárás
2015 november 09., 19:49
comments 97

Mostanáig az országos melegrekord ezen a napon 23,1 fok volt, azt 2013-ban Sellyén mérték.

Most a Baranya megyei Sátorhelyen 23,8 fokot rögzített az automata. 

Az előrejelzés szerint a keddre virradó éjszaka képződő köd északkeleten gyorsan ritkul, csak egészen a határ közelében marad legtovább párás a levegő. Napközben a Dunántúlon fokozatosan csökken a felhőzet, így ott több, míg a Tiszántúlon kevesebb napsütés várható. Az északkeleti határ mentén napközben helyenként kisebb eső, zápor is kialakulhat, másutt viszont nem valószínű csapadék.

 középső és az északi országrészben viszont többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5-12 fok között valószínű, de a középső országrészben néhol enyhébb lehet az éjszaka. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 14-20 fok között alakul, a legtovább párás északkeleti megyékben viszont hűvösebb marad az idő. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.